Opvang

Een spelletje doen, rondrennen in het bos, een hut bouwen, lekker lezen, knutselen of een game spelen? Je zegt het maar, we hebben mogelijkheden genoeg bij Veertienrond. Onze medewerkers zijn opgeleid om met kwetsbare jongeren om te gaan. Daardoor kunnen ze tegen een stootje, vinden ze niet gauw iets gek en kennen ze de behoeftes van jongeren. Zorgplannen? Die kennen we wel, maar na school, in het weekend of in de vakantie is het volgens ons gewoon de bedoeling om leuke dingen te doen. Als je het leuk vindt samen met anderen, als je iets alleen wilt doen is dat ook prima. Bij ons kun je gewoon jezelf zijn. Dat is waar goede opvang volgens ons begint.

Het Villapark Eureka, biedt ons met de fantastische locatie op het Hulsbeek, eindeloze mogelijkheden. Waar we op het Hulsbeek kunnen genieten van de natuur, het klimparcour en de speelmogelijkheden heeft het Villapark Eureka zelf een kleine kinderboerderij, indoor speeltuin, trampolines en een aantal prachtige speeltuinen. Je raakt er niet uitgekeken!

Weekendopvang

Het eerste weekend van de maand zijn wij geopend op de zaterdag en de zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen hebben we lekker de tijd om creatief bezig te zijn of een lange wandeling te maken op het Hulsbeek. Onze groepen zijn klein waardoor we extra aandacht hebben voor de kinderen. Wij houden van eigen input, de jongeren mogen zelf aangeven wat hun wensen zijn voor het programma van de volgende maand. Zo sluiten we goed aan op de behoefte en de wensen van de kinderen. Tijdens de schoolvakanties draaien wij geen weekenden. 

Vakantieopvang

Tijdens elke schoolvakantie zijn wij elke doordeweekse dag geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. Per dagdeel bieden we een activiteit aan, waardoor het ook mogelijk is om alleen de ochtend of de middag te komen. Elke vakantie heeft een eigen thema en hier zijn de activiteiten ook op aangepast. Het thema voor de voorjaarsvakantie is Superhelden en Superschurken! Klik hier voor het programma.

Tienerclub

Op de donderdagavond vindt er een tienerclub plaats Interakt Contour. Deze inloopavond organiseren wij voor de jongeren die behoefte hebben aan meer begeleiding en ondersteuning. Wij bieden een plek waar je jezelf kan zijn, waar je je sociaal kan ontwikkelen en plezier kan hebben. Elke avond organiseren wij een activiteit en als je het leuk vindt dan mag je zelf ook eens een activiteit organiseren. De inloop is elke donderdagavond van 18.30u - 21.00u. Mocht je een keertje willen komen kijken neem dan contact met ons op via 0622306677.

Slider